28
Juni 2013

Vakantiekalender 2013 in de winkel!

Activiteiten

Vele mensen staan in de zomerperiode onverwachts voor een gesloten deur  wegens jaarlijks verlof van hun winkelier, Om dit probleem te verhelpen in de gemeente en ter ondersteuning van de handelaars heeft Jong VLD Asse voor de derde maal op rij de vakantiekalender gemaakt. Op deze kalender kan je per deelgemeente/gehucht zien wanneer de winkeliers hun jaarlijkse vakantie nemen. Bij veel handelaars staat er ook hun wekelijkse sluitingsdag bij.

We hebben dit initiatief voor het eerst in 2011 genomen waarbij er toen een 75-tal handelaars deelnamen. Dit initiatief viel in de smaak van de handelaars en vorig jaar namen er al 93 deel. Het bleek andermaal een succes en na 2 oplagen hadden we 1.500 exemplaren onder de winkeliers verspreid.

Gelet op het overdonderende succes en de blijvende vraag naar onze vakantiekalender, zochten we dan ook naar een partner die onze vakantiekalender dit jaar wou ondersteunen. De Liberale Mutualiteit heeft oog voor jeugd met initiatiefzin en was bereid ons project mee een duwtje in de rug te geven. Dankzij hun steun hebben we de vakantiekalender dit jaar kunnen drukken op maar liefst 3.500 exemplaren, hetgeen meer dan een verdubbeling inhoudt ten opzichte van vorig jaar.

Vandaag kunnen wij, niet zonder enige trots, aankondigen dat er maar liefst 102 handelaars deelnemen. Voor de derde maal op rij dus een stijging.

Alle vakantiekalenders zijn ondertussen verdeeld onder de deelnemende winkels. Vanaf zaterdag 29 juni kunnen de klanten er eentje gratis meenemen bij hun winkelbezoek. 

Ons initiatief krijgt trouwens navolging: sinds dit jaar brengt Jong VLD Merchtem eveneens een vakantiekalender uit, en ook daar krijgt men alle lof!

Ben je er eentje vergeten mee te nemen in de winkel? Of geraak je eerstdaags niet meer bij je kruidenier? Download dan hier de vakantiekalender in PDF.

Auteur

Niel Delgouffe Niel Delgouffe

FOTO ALBUM

Bekijk volgens categorie

Bekijk volgens datum

Terug naar overzicht