05
Juli 2014

Vakantiekalender 2014 in de winkel!

Activiteiten

Vele mensen staan in de zomerperiode onverwachts voor een gesloten deur  wegens jaarlijks verlof van hun winkelier, Om dit probleem te verhelpen in de gemeente en ter ondersteuning van de handelaars heeft Jong VLD Asse voor de vierde maal op rij de vakantiekalender gemaakt. Op deze kalender kan je per deelgemeente/gehucht zien wanneer de winkeliers hun jaarlijkse vakantie nemen. 

We hebben dit initiatief voor het eerst in 2011 genomen waarbij er toen een 75-tal handelaars deelnamen. Dit initiatief viel in de smaak van de handelaars en vorig jaar namen er al 93 deel. Het bleek andermaal een succes en na 2 oplagen hadden we 1.500 exemplaren onder de winkeliers verspreid.

Vandaag kunnen wij, niet zonder enige trots, aankondigen dat er maar liefst 109 handelaars deelnemen. Voor de vierde maal op rij dus een stijging.

De vakantiekalenders zijn ondertussen verspreid onder de meerdere deelnemende winkels. Vanaf zaterdag 5 juli kunnen de klanten er gratis eentje meenemen bij hun winkelbezoek. 

Ben je er eentje vergeten mee te nemen in de winkel? Of vind je een digitale versie praktischer? Download dan hier de vakantiekalender in PDF.

Auteur

Jordy Lelon Jordy Lelon

Bekijk volgens categorie

Bekijk volgens datum

Terug naar overzicht